Slider		1 Slider		2 Slider		3

Elektra

Onze elektrotechnische werkzaamheden bestaan uit de aanleg van elektrotechnische installaties volgens huidige richtlijnen en voorschriften.

Wij verzorgen de aanleg van licht-, kracht-, zwakstroom-, brandmeldings-, verlichtings-, data-, intercom-, video-, antenne- en beveiligingsinstallaties.

Wij adviseren u graag bij nieuwbouw of verbouw van uw woning bij de keuze voor een nieuwe elektrotechnische installatie of aanpassing van uw bestaande installatie. Voorbeelden van werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zijn bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand voorzien van een cameraobservatiesysteem.

Met een goed camera-observatiesysteem bent u in staat uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. En mocht er toch wat zijn voorgevallen, dan beschikt u over opgenomen beelden die u kunt terugkijken op uw computer, tablet of smart-phone. Met een camera-observatiesysteem heeft u een veiliger gevoel.

Wij kunnen zorgen voor de aanleg van uw netwerkcommunicatie en het installeren van uw UTP netwerk, Wireless LAN/WAN installatie.

Tevens kunnen wij voor u een antennesysteem bouwen voor bijvoorbeeld satelliet ontvangst.

Heeft u geen bereik in huis met uw smart-phone? Wij leveren en installeren GSM repeaters.

Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

 

Stuur een emailOf bel 06-21707097
© 2024 - heeft deze website laten bouwen door Fervent Digital.