Slider		1 Slider		2 Slider		3

Warmte

Verwarmingsinstallaties die wij voor u kunnen aanleggen:

Bij verwarming denken de meeste mensen aan het verwarmen van een woning of hun bedrijfspand doormiddel van centrale verwarming. In de meeste gevallen verzorgt een CV-ketel niet alleen de verwarming van uw woning, maar zorgt deze tevens voor de verwarming van water.

Heeft u een storing? Geen warmte? Wij repareren en onderhouden uw CV-ketel.

Nieuwe CV-ketel nodig? Wij kunnen voor u een nieuwe CV-ketel installeren.

Wanneer u toe bent aan een nieuwe CV-ketel is het handig te bekijken welk systeem voor u het meest geschikt is. Welke ketel hoort bij uw woning of bedrijfspand? Hoe staat het met het warmwatercomfort? Welke thermostaat hoort bij uw leefwijze?

Wij adviseren u graag bij nieuwbouw of verbouw van uw woning of bedrijfspand in de keuze voor een nieuwe verwarmingsinstallatie.

Vloerverwarming verwarmt de vloer van een vertrek gelijkmatig door middel van straling, doordat de warmte gelijkmatig verdeeld word over de gehele vloer. Is de warmteafgifte overal in de ruimte gelijk en is er minimaal sprake van temperatuurgelaagdheid in de ruimtelucht? Hierdoor ontstaat een zeer aangename temperatuur.

Vloerverwarming geeft comfort en werkt met een lage temperatuur en kan dus ook een besparing geven op uw stookkosten.

Wij verzorgen de aanleg voor complete vloerverwarmingsinstallaties.

Bij verwarming kan men tegenwoordig ook denken aan een warmtepomp. Aardwarmte is warmte die uit de aardkorst gehaald wordt om woningen en bedrijfspanden te verwarmen. Dit is een uiterst duurzame techniek, aangezien bij het opwekken van deze energie vrijwel geen schadelijke effecten optreden voor het milieu. Daar komt bij, dat de energievoorraad in de aardkorst vrijwel onuitputtelijk is. Om die reden is aardwarmte ook nog eens goed voor uw portemonnee.

Via onze samenwerking met gespecialiseerde bedrijven kunnen wij het boren, installeren en in bedrijf stellen voor u regelen.

Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

 

 

Stuur een emailOf bel 06-21707097
© 2024 - heeft deze website laten bouwen door Fervent Digital.